Két esemény helyszíne végleges: Szenegál és Barcelona

Két esemény helyszíne végleges: Szenegál és Barcelona

Az elmúlt napokban két rendszeresen ismétlődő domainipari esemény új helyszíne vált biztossá.

A domainipari események helyszíneit igyekeznek mindig úgy kiválasztani a szervezők, hogy a résztvevők az újabb és újabb helyszínek okán újabb és újabb városokkal, országokkal is megismerkedhessenek a konferenciát kísérő társasági események során.

Szenegál ősszel

Az domain nevek legfőbb hatóságának, az ICANN-nak, az októberi vándorgyűlésének Szenegál adhat otthont. Legutóbb Afrikában 2010. máciusában Kenyában rendeztek ICANN találkozót, akkor egy terrorista fenyegés miatt az esmeménytől számos meghatározó szponzor és résztvevő maradt távol. A nyáron megrendezésre kerülő jordánaiai esemény helyszínét pedig az ICANN az elmúlt hetekben tette át Szingapúrba hivatkozva az arab világban tapasztalható politikai bizonytalanságra.

Domainfest Barcelonában

A domainfest nevű nagy presztizsű konferencia szervezői szintén a napokban hozták nyilvánosságra, hogy az eseménysorozat júniusban megrendezésre kerülő állomása Barcelonában lesz. A június 7-én kezdődő két napos eseménynek a Pullman Barcelona Skipper Hotel ad otthont. A katalán városnak különleges kapacsolata van a DomainFest-tel, hiszen a rendezők itt próbáltak először szerencsét egy ilyen jellegű konferencia megrendezésével: 2006-ban először itt adtak találkozót a domainipar szereplői egymásnak.

menu
menu