Jön a NamesCon 360° virtuális konferencia!

Jön a NamesCon 360° virtuális konferencia!

A koronavírus miatt világszerte sok eseményt halasztottak el, így az augusztusi, Budapesten tartandó NamesCon Europe konferenciát is.

Pár nappal ezelőtt a szervezők bejelentették, hogy idén az elhalasztott esemény helyett egy virtuális konferenciára kerül majd sor szeptemberben. A NamesCon 360° 2020.szeptember 9-11. között kerül megrendezésre, ahol a résztvevők böngészőjük és/vagy mobil eszközük segítségével vehetnek részt majd rajta.

Mi várható a konferencián?

Ez lesz az egyik legnagyobb iparági konferencia, ami mind globális, mind pedig helyi piacokon is releváns. Lesznek élő szakértői kerekasztalok,  műhelyek, előadások, ahol professzionális szakemberek számolnak be a legfrissebb hírekről. Fontos szerepet játszik a megfelelő interaktivitás biztosítása is, hiszen az ilyen események egyik nagy célja a kapcsolatépítés, így virtuálisan is biztosítani kell ezt a lehetőséget. Emellett lesz virtuális kiállítás is, ahol a partnervállalatok a legfrissebb termékfrissítéseket fogják bemutatni. Kiváló lehetőség új üzleti kapcsolatok kötésére.

A hivatalos weboldalon folyamatosan, egyre több információ érhető el, a jegyértékesítés még nem kezdődött meg, de hamarosan az is el fog indulni. Mi kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz egy ilyen nagyszabású konferencia a virtuális térben megrendezve.

Mentse el a dátumot még egyszer: 2020.szeptember 9-11. Figyelje folyamatosan a weboldalt, ne maradjon le róla, ha szeretne részt venni ezen az eseményen!

Forrás: https://domaininvesting.com/namescon-360-virtual-conference-announced/

menu
menu