Jól eltalált webcímmel az üzleti sikerért

Jól eltalált webcímmel az üzleti sikerért

Új domain nevére alapozza üzleti növekedését egy amerikai internetes bútoráruház. Várakozásuk szerint a könnyen megjegyezhető és egyértelmű webcím jelentős forgalomnövekedést eredményez majd.

TheFurniture.com néven működteti ezentúl webhelyét a minőségi bútorok és lakberendezési tárgyak vezető e-kereskedője, a SpektorUSA. A cég ezzel a lépéssel az online bútorárusításban betöltött irányadó szerepét kívánja hangsúlyozni – és továbbra is biztosítani. Az új domain név ugyanis várhatóan megerősíti a társaság internetes jelenlétét, költséghatékony arculatépítést és könnyű megjegyezhetőséget biztosít. (A „The Furniture” jelentése „A Bútor”.)
Reményeik szerint a TheFurniture.com-ra könnyen rátalálnak majd az érdeklődők, a már meglévő népes és elkötelezett törzsvásárlói tábornak pedig még inkább minőségi szolgáltatást tudnak majd nyújtani. Ennek érdekében a fenti cím alatt, egy helyen szeretnék kielégíteni a bútorokkal, lakberendezéssel és dekorációval kapcsolatos valamennyi igényt.

Határozott célok felé egyetlen eszközzel

„Négy év alatt, mióta a SpektorUSA az Interneten megjelent, egy kis házi vállalkozásból olyan céggé nőtte ki magát, amelynek a tervezett 2005. évi forgalma hozzávetőleg 5 millió dollár” mondta Alex Spektor, a cég elnöke. „Nagy várakozással tekintünk a termékpalettánk népszerűsödése és az üzleti pozíciónk javulása felé, aminek segítségével még szélesebb vásárlói körhöz juttathatjuk el áruinkat és szolgáltatásainkat. Szeretnénk megháromszorozni a forgalmunkat egy éven belül. A TheFurniture.com domain a legfontosabb eszköz e célunk megvalósításában” tette hozzá Spektor.
„Az új domain név alatti működés meghatározó pontja lesz üzleti növekedésünknek. Lehetővé teszi számunkra új, stratégiai fontosságú kapcsolatok létrehozását vezető bútorgyártókkal és importőrökkel, ilyenformán pedig fokozhatjuk hirdetési tevékenységünket, miközben szélesítjük választékunkat” nyilatkozott Alex Dinkman marketing-vezető.

Fontos a felismerhetőség

„A TheFurniture.com domain név megvásárlása annak a stratégiának része, amely során egy jól meghatározott, könnyen felismerhető arculattal látjuk el a webhelyünket. Hiszünk benne, hogy a TheFurniture.com erős védjeggyé válik. A név lehetővé teszi jelenlegi és jövendőbeli vásárlóink, partnereink, és minden más érdeklődő számára, hogy könnyedén ránk találjon a weben” egészítette ki az elnök.

Az ár nem nyilvános

A jól csengő domain név vételi árát nem hozta nyilvánosságra a cég, azonban az domain piaci árakat ismerve vélhetően dollárban százezres nagyságrendű üzlet van a háttérben…

menu
menu