Itt a cyber monday. Ja mégsem…

Itt a cyber monday. Ja mégsem…

A cybermonday.hu csalódást kelt a látogatóinak

"A Cyber Monday egy meglehetősen újszerű kifejezés, amelynek a magyar nyelvű megfelelője még hivatalosan nem is született meg. A Cyber Monday egy marketing eszköz, amellyel a Black Friday vagy Fekete Péntek után következő első hétfői napot illették.
A kifejezés eredetileg az Egyesült Államokból ered – honnan is eredhetne, és azért jött létre, hogy online vásárlásra buzdítsa az embereket. A Cyber Monday kifejezés először 2005 november 28-án mutatkozott be egy sajtóközlemény segítségével, és néhány év alatt a legfontosabb nap lett az online vásárlás világában." – olvasható a BlackFriday.hu oldalon.

A blackfriday.hu oldal igyekszik összefoglalni azokat az kedvezményes hazai ajánlatokat, amelyekkel a kedvezményesen vásárlni szándékozók a karácsonyi szezon kezdetét jelentő pénteken élni tudnak.

A Cyber Monday – ahogyan az a cikk bevezetőjében is olvasható – meglehetősen új fogalom. A cybermonday.hu webcímet a 2013 februárban foglalta le a kaposvári Q7 Kft. A vállalkozás nem véletlenül volt ilyen tájékozott. Főtevékenysége szerint "Csomagküldő, internetes kiskereskedelem" a profilja. A domain nevet felkeresve azonban semmilyen tartalom nem található. A kiváló érzékkel lefoglalt webcím hasznosítása egyelőre azonban még nem termeli a csengő forintokat…

Talán jövőre, vagy utána, vagy csak 2019-ben…

menu
menu