Ingyen .eu domain 5 jó válaszért cserébe

Ingyen .eu domain 5 jó válaszért cserébe

A facebook-ba integrált játékon 5 válaszért cserébe egy ingyen domaint kapnak a felhasználók...

A közösségi média megkerülhetetlen – hangzik a közhellyé vált mondat. Kerestük azt a megoldást, amellyel a karácsony és a közösségi média összeköthető a domain nevek világával. Az fps webügynökség kreativitásának köszönhetően egy facebook alkalmazásba ágyazott játékban találtuk meg a megoldást.

A december 1-jén útjára indított játékunkban a felhasználók 5 ország és a hozzá tartozó domain végződés kitalálása után egy ingyenes .eu domain nevet kapnak cégünktől ajándékba. Ezzel a domain névvel benevezhetnek abba a karácsonyi nyereménysorsolásba, amely során 100 iPod Touch kerül kisorsolásra.

Tedd próbára magad a facebookon! 5 jó válasz 1 ingyen domaint ér…

A játék nyitóoldala
A játék nyitóoldala

„Ingyen .eu domain 5 jó válaszért cserébe” játék Részvételi Szabályzata

1. A játékban bármilyen természetes vagy jogi személy részt vehet, amennyiben a domainabc.hu internetes honlapon meghirdetett, az ajánlatra vonatkozó Részvételi Szabályzatot elfogadja.

2. A játék időtartama: 2010. december 1. és 2010. december 24. között a facebook domainabc.hu aloldalán érhető el a játék.

3. A játékban résztvevők, amennyiben 5 kérdésre vonatkozóan megfelelő választ adnak jogosultakká válnak egy .eu domain név regisztrációjára 0 (nulla) Forintért a Részvételi Szabályzatban található korlátozásokkal.

4. A játék során nem igényelhető olyan domain név, amely

– mások névhez fűződő jogait sérti vagy,
– megbotránkoztató  vagy,
– félelmet keltő.

5. A játékban minden önálló profillal rendelkező facebook felhasználó 1 db. ingyenes .eu domaint igényelhet, függetlenül az általa végigjátszott játékok számától.

6. Az ingyenes domain regisztráció magában foglalja a domain név lefoglalásának költségeit valamint a domain működéséhez szükséges névszerverek biztosításának költségét, valamint a domain fenntartásának a bejegyzéstől számított 365 napra eső költségét.

7. A játékban résztvevő személy – amennyiben olyan ingyenesen delegálandó domain nevet kért, amely nem jegyezhető be (annak foglaltsága vagy védettsége okán – legkésőbb az akció időtartama alatt kérheti a módosított igénylést.

8. Amennyiben a játékban résztvevő személy részére a delegálni kívánt domain névről a domainabc.hu ügyfélszolgálata nem küld értesítést a játékban résztvevő személy e-mail címére, abban az esetben a játékban résztvevő személy 2010. december 29-ig jogosult a domain igénylésre vonatkozó kérelmét utólagosan jelezni. Amennyiben a domain igényélsére vonatkozó kérést 2010. december 29-ig nem jelzi, a domain később nem igényelhető.

9. A nyeremények készpénzre nem válthatóak át.

10. A játékhoz kapcsolódó 100 db. iPod Touch-ért folytatott nyereményjáték szervezője a EURid (Brussels at Woluwelaan 150, 1831 Diegem, Belgium), a .eu domaintér nyilvántartója. A 100 db. iPod Touch-ért folytatott nyereményjáték nem a domainabc.hu „Ingyen .eu domain 5 jó válaszért cserébe” játékának része. A domainabc.hu által szervezett játék nyerteseinek a 100 db. iPod Touch-ért a winwith.eu oldalon a játékosoknak önállóan be kell nevezniük domain neveiket. Az EURid által szervezett nyereményjátékkal kapcsolatban a domainabc.hu üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.

 

11. Az játék keretében történt domain bejegyzés a bejegyzéstől számított 365. napot követő időszakra a domain fenntartása a domainabc.hu érvényes listaárán rendelhető meg.

12. A domain nevek igénylőinek lehetősége van más szolgáltatóhoz a beregisztrált domain nevet átregisztrálni.

 

 

 

menu
menu