Ilyen volt, ilyen lett – fotók a Felsőzsolcai Óvodáról

Ilyen volt, ilyen lett – fotók a Felsőzsolcai Óvodáról

A hazai domain regisztrátor cégek közössége karitatív akció keretében az árvíz sújtotta Felsőzsolca Óvodáját támogatták.

A magyarországi, domain regisztrációs szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozások közössége a Felsőzsolcát is érintő árvíz által okozott károk enyhítésére karitatív akciót hirdetett. A nyár folyamán egy hónapon keresztül minden olyan domain regisztráció árából, amely az “árvíz” szó bármely betűjét tartalmazta 200 Ft-ot az árvíz által elöntött Felsőzsolcai Platthy Ida Óvoda eszközeinek pótlására és az intézmény felújítására ajánlottak föl. Az intézményben – ahol az ablakpárkányokat 50 centivel meghaladó víz állt – az összes nyílászáró, játék, bútor, berendezés használhatatlanná vált. Az óvoda segítségére sietett ÉMÁSZ NyRt. is, amely a felújítás nagy részét magára vállalta, így a többi támogató adományából eszközök, játékok pótlására nyílt lehetőség.

A megújult épület és udvar átadásán részt vett a portálunk főszerkesztője is, mint a felújítás egyik támogatója. “Nagy öröm volt látni, hogy a gyerekek mosolyukkal háláják meg az adomány minden Forintját. Köszönettel tartozunk minden olyan domain regisztrátor cégnek, aki csatlakozott akciónkhoz és hozzájárult az intézmény felújításához. Külön köszönetet érdemel a .hu domaintér nyilvántartója, amely 1 millió forinttal támogatta az újjáépítést!”  – mondta Koleszár Péter.

 

Felsőzsolcai óvoda árvíz
Ilyen volt!
(Kattintson a képen a képgalériához!)

 

 

Felsőzsolcai óvoda árvíz

Ilyen lett
(Kattintson a képen a képgalériához!)

menu
menu