III=V – akció részletei

Akció részletei

1. Az akcióban bármilyen természetes vagy jogi személy részt vehet, amennyiben a domainabc.hu internetes honlapon meghirdetett, az ajánlatra vonatkozó Részvételi Szabályzatot elfogadja.

2. Az akció időtartama: az ajánlat a 2011. április 15. és 2011. szeptember 30. között benyújtott, szabályos .hu domain delegálási kérelmekre vonatkozik.

3. Az akcióban a résztvevők három lisaáron igényelt .hu domain névhez kapcsolódóan kettő további domain nevet kapnak 0 (nulla) Forintért a Részvételi Szabályzatban található korlátozásokkal.

4. Az akcióban minden domain igénylő, aki .hu tartományba tartozó három darab domain nevet egyidejűleg saját nevére történő igényel kettő további .hu domain nevet kérhet díjfizetési kötelezettség nélkül.*

5. Az akciós szolgáltatás nem vehető igénybe azon ügyfelek által, akik egyedi megállapodás alapján vagy kedvezményes áron jegyzik be a .hu domain neveiket.

6. A kedvezmény domain regisztrációt tartalmazó tárterület csomag megrendelése esetén is igénybe vehető.

7. A kedvezmény más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe

8. A dijfizetés nélkül igényelt további 2 domain név a dijfizetéssel igénybe vett regisztráció időtartamára érvényes időszakra tekintett pénzügyileg rendezettnek. (Amennyiben a 3 domain név 3 évre kerül kifizetésre a további 2 domain is 3 évre tekintendő kifizetettnek.)

9. A domain igénylője a 3 db. .hu domain bejegyzési kérelmével egy időben nyújthatja be a további 2 domain regisztrációra vonatkozó igényét. Amennyiben a kérelmező az további 2 domainre vonatkozó igényét az akció időtartama alatt nem jelezte abban az esetben a későbbiekben nem tarthat igényt az ingyenesen delegálandó 2 domain névre.

10.A domain igénylője – amennyiben olyan ingyenesen delegálandó domain nevet kért, amely nem jegyezhető be (annak foglaltsága vagy védettsége okán – legkésőbb az akció időtartama alatt kérheti a módosított igénylést.

*A díjfizetés nélkül biztosított domain szolgáltatás tartalmazza a bejegyzés és fenntartás költségét és a DNS1 + DNS2 szolgáltatást. A domain bejegyzés tárhely vagy email szolgáltatás biztosítását nem tartalmazza.
A szolgáltatás – igény esetén – az igényelt domain igénylő általi megjelölt IP címre történő átirányítását is magába foglalja.

Az akció keretében történt domain bejegyzés a megrendelési időszakot követően a domain fenntartása a domainabc.hu érvényes listaárán rendelhető meg.

menu
menu