Fényképezz a telefonoddal és nyerj!

Fényképezz a telefonoddal és nyerj!

A legnagyobb domain név beküldőjének jutalma egy .hu domain bejegyzése.

A domainabc.hu szerkesztősége keresi a Magyaroszágon elhelyezett legnagyobb domain nevet. A webcím lehet nyomtatott, festett, szalmabálákból kirakott vagy lézerrel kiírt de, ha a gravitáció megzabolázásával csillagokat közelebb tudsz hozni úgy, hogy azok egy webcímet képezzenek máris abszolút nyerő lehetsz… Vedd elő telefonod vagy fényképeződ és fotózd le, ha úgy gondolod, hogy megtaláltad a legnagyobbat és egy általad választott .hu domain regisztrációját kapod ajándékba, ha nagyobbat találtál az eddig beküldött legnagyobbnál. Legnagyobb domain névnek a méterben mérve leghosszabb webcím értendő. 

„Photosop” művekkel is lehet pályázhasz, azonban ezok külön kategóriában kerülnek értékelésre, azok a valós, fényképezett webcímek számára kiírt versenyben nem vesznek részt.

Beküldési határidő nincs: 2009. április 30 ezt követően a határidő nélküli pályázattá alakul át a kiírás, vagyis ha tudsz nagyobbat küldeni az addigi legnagyobbnál a díjat Te is megkapod!

A Guinness Rekordok Könyve egyelőre nem jegyzi világ legnagyobb webcímét, de talán egy tengeri komp oldalán elhelyezett óriási azonosító lehet a rekorder. Nézd meg itt a nagyvilág legnagyobb webcímeit!

 

A szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy a beküldött képeket megjelenítse és felhasználja a domainabc.hu oldalon.

Fényképezz, e-mailezz és válaszd ki az ajándék domain neved!

menu
menu