Excsajok után politikusnők meztelen képei

Excsajok után politikusnők meztelen képei

Pizzafagyi.hu, meztelenpolitikusnők.hu, dogtuning.hu a héten indított domain regisztrációs kérelmek között.

Hétről-hétre egy listát tesz közzé portálunk, amely az elmúlt hét legérdekesebb, legbutább vagy valamilyen szempontból kiemelkedően érdekes domain regisztrációs kérelmét tartalmazza. Az olvasók szavazata alapján kerül kiosztásra a hét domain regisztrációja cím.
Az eheti lista ismét bebizonyítja, hogy a fantáziának nincsenek határai…

TraktorSimogato.hu – A városi peepshow falusi változata. Kinek a pap, kinek a papné… Kisgazdák előnyben.

 

A mocsár simogatásában...
A mocsár simogatásában…

Dugulas-Nonstop.hu – Nincs dugulása? A cég megoldja bármikor a nap folyamán. Panelben lakók szomszédainak bosszantására szakosodott vállalkozás.

Pizzafagyi.hu – Érdekes találmány, csak meg ne égesse a nyelved. Ha sikeres jöhet a Sörjégkrém.hu, a SzotyiVattacukor.hu is.

IceCream Burger...
IceCream Burger…

Zoldtolmacs.hu – A fordítás tudományát értő környezetvédő szakember, aki nem hajlandó olyan szavakat lefordítani, mint az „olajszennyezés”, a „tarvágás” és a „bálnavadászat”.

lajkoljunkjol.hu – A MALÁJ (Magyar Lájkolók Egyesülete) által kidolgott Lájkolási Etikai Kódex alapján lehet jól és rosszul is lájkolni. A jó lájkolás definíciója a dokumentumból: „A tetszésnyilvánítás egyik formája, melyet az alábbi módon kell végrehajtani. A kurzort a lájk gomb közepe felé állítva, ezzel azonos időben a mutatóujjal közepes erőhatást kell kifejteni a pozícionáló eszköz (egér) bal billentyűjére, majd az erőhatás megszüntetésével a pozícionáló eszköz bal billenytűjének felengedésével történik meg a likeolás.”

A lájkolás egy formája
A lájkolás egy formája

dogtuning.hu – Kiegészítők kutyánkhoz. Választék: hátsó spoiler agarakhoz, küszöbléc tacskóknak, lángcsóva-matrica rotweilereknek.

Egy igazi tuningolt kutya
Egy igazi tuningolt kutya

meztelenpolitikusnők.hu – ígéretes a majdani tartalom: Lendvai Ildikó harisnyakötőben, Dávid Ibolya nyuszinak öltözve és Angela Merkel egy xl-es tangában. Staller Ilona, alias Cicciolina már megmutatta, hogy nincs mit szégyellni a formás idomokon… 

 


Staller Ilona (Cicciolina) politikus karrierjének néhány állomása

 [vote:8]

 

menu
menu