Elviselhető állás: fizetés 800 000 $ évente

Elviselhető állás: fizetés 800 000 $ évente

Az ICANN, miután az elmúlt fél évet azzal töltötte, hogy meghatározza a szervezet ideális vezérigazgatójával szemben támasztott követelményeket, nemrégiben újsághirdetést adott fel annak érdekében, hogy megtalálja Rod Beckstrom utódját.

A hirdetés a The Economist újságban januárban volt látható. Az álláshirdetés szövege szerint az ICANN olyan embert keres a pozícióra, aki a közérdeket tartja szem előtt, ezenkívül pedig a pénzügyi menedzsmenttel kapcsolatos, valamint diplomáciai és szervezési készségekkel is rendelkezik.

A sikeres pályázó kiváló irányítási és vezetői képességekkel bír, emellett pozitív és kitartó személyiség, aki magas szintű, nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, melyeket az állami, vállalati és/vagy akadémiai szektorban szerzett.

Az ICANN olyan pályázót keres, aki megbízható, alázatos, elkötelezett az integritás és a köz szolgálata iránt, valamint szakmailag is a maximumra törekszik.

A munkával járó fizetés a hirdetés szerint arányos a pozíció fontosságával és a munkakör nagyságával. Az ICANN-nál betöltött pozíciójáról idén júliusban távozó Rod Beckstrom éves alapfizetése 750 ezer dollár, amely a bónuszokkal együtt meghaladja a 800 ezer dolláros fizetést is. Az összeg hozzávetőlegesen kétszer akkora, mint az Barack Obama juttatása…

 

Az álláshirdetés
Az álláshirdetés
menu
menu