Don’t Panic – Adatvédelmi online workshop 2021.05.25.

Don’t Panic – Adatvédelmi online workshop  2021.05.25.

A workshopot az ISZT, SZTAKI és HunCERT hármasa szervezi, korábbi években már megrendezték az "Azonos csatornán" adatvédelmi workshopokat, amiket ezzel folytatnak.

A workshop 2021. május 25-én kerül megrendezésre, ami a GDPR rendelkezés érvénybe lépésének 3. évfordulója. Számos aktuális adatvédelmi téma kerül terítékre, de a titkosításról és a kriptovalutákról is szó fog esni. Az előadásokat különböző szakértők fogják tartani, a programkínálatot elnézve igazán változatos napra készülhetnek a résztvevők. Panelbeszélgetések követik majd az előadásokat, valamint egy kvízjátékon is részt lehet venni.

Május 25-ét az úgynevezett Törölközőnapnak is hívják, Douglas Adams író emlékére alakult ez a nap, a résztvevők majd láthatják, hogy milyen kapcsolat van az adatvédelem és az író Galaktikus útikalauz stopposoknak című műve között. Az biztos, hogy ez érdekes kombináció lesz!

A rendezvény az ISACA által támogatott CPE pontszerző esemény, az ehhez szükséges link az esemény ideje alatt lesz aktív. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet: Regisztráció

Az előadások részletese lebontásáról pedig az ISZT oldalán találhat bővebb infót.

Kiemelt fotó: Chris Montgomery / Unsplash

menu
menu