Domainrádió – avagy mikrofont fater kezébe!

Domainrádió – avagy mikrofont fater kezébe!

A Godaddy a domain regisztráció után egy újabb piacon, az internetes rádiózás területén is babérokra tör.

A világ vezető regisztrátora a Godaddy néhány márcuis 30-án újabb piacra lépett be: az internetes rádiózás területén kívánja megméetni magát. A cég – amely hetekkel ezelőtt vette át a piacvezető regisztrátori pozíciót – a radiogodaddy.com oldalon teszi közzé új szolgáltatását. A hírnek az ad aktualitást, hogy a cég most erőteljes reklám hadjáratot indított az új média megismertetésére.
A cég nem véletlenül mostanra időzítette a reklám-hadjáratát: a hétvégén 2 jelentős domain konferencia is megrendezésre kerül. Az egyiken többségében a domain tulajdonosok és spekulációs céllal vásárlók vesznek majd részt, a másikon a regisztrátori "szakma" nagyjai találkoznak, de a napokban találkoznak az új .eu végződés leendő regisztrátorai is a további teendők megbeszélése érdekében.
Az új média műsorszerkezete a beszélgetős elemekből épül majd fel, főként a domain világ eseményeiből merítik a szerkesztők a témákat, azonban a teljes internetes hírek és események is alapul szolgálnak majd. A rádió korábbi műsorai is visszahallgathatóak.

A rádió az indulásával egyidőben egy díjat is alapított "Strange Domains Award" címmel, amelyben a legérdekesebbnek tartott webcímeket várják a hallgatóktól. Javaslatként többek között a bikiniguru.com, a penisland.net, és invisibledragon.org (láthatatlan sárkány) érkezett be a szerkesztőséghez.

Az újítás mögött domain fórumok látogatói a Godaddy első emberének, a technokrata Bob Parsonnak a keze nyomát vélik felfedezni. Egy biztos: amihez eddig ő hozzányúlt abból jól jövedelmező üzlet lett…

menu
menu