Az Internet Hungary választ ad a kérdésekre

Az Internet Hungary választ ad a kérdésekre

A domainipar számára fontos kérdésekre ad választ az idei Internet Hungary konferencia.

A hazai internetes iparág legfontosabb seregszemléjeként számon tartott Internet Hungary konferencia egyik kiemelt témaköre a domain nevek világa.
Az október 10-11-12-én, Siófokon megrendezésre kerülő esemény harmadik napján előadást tart a .eu domaintér felügyeletét ellátó szervezet egyik vezető munkatársa. Giovanni Seppia, az EURid kapcsolati menedzsere “A domain név védelmében” címmel tart előadást. Ezt követően egy fórum beszélgetés során a domainipar 6 meghatározó szereplője fejti ki a véleményét a domain nevekkel kapcsolatos lehetséges veszélyekről és a lehetséges megoldásokról. A beszélgetést a domainabc.hu főszerkesztője, Koleszár Péter vezeti. A .hu domaintér “képviseletében” Dr. Mayer Erika, a .eu névtér képviseletében SZilágyi Eszter, a .com/.net/.org és .info hivatalos domain regisztrátor képviseletében Komáromi Zsolt fejti ki véleményét. Dr. Ormós Zoltán, a hazai infokommunikációs jog egyik szakértőjeként adhat hangot véleményének.

Az Internet Hungary konferencia honlapján található program szerint az alábbi kérdésekre igyekeznek választ keresni a szakértők:

– Mi védi meg a domain tulajdonost az adminisztrációs bakiktól és a rosszindulatú domain szerzőktől?
– Miért fontos a domain nevek védelme?
– Milyen veszélyek leselkednek a domain nevek birtokosaira?
– Hogyan előzhető meg, hogy illetéktelenek kezébe kerüjenek domain neveink?
– Milyen lehetőségek vannak, ha bekövetkezett a baj?
– Hogyan kárpótolható egy domain birtokosa, ha domain neve – pl. szolgáltatói hiba miatt – más kezelésébe került?

menu
menu