Az 5 gyermekét meggyilkoló anya nevével üzletelt

Egy brutális gyilkos nevét foglalta le domainként egy domainnepper.

A múlt héten az egész Egyesült Államokat és a világ újságolvasó lakosságát is sokkolta annak az anyának a tette, aki a múlt kedden Houstonban 5 gyermekét folytotta meg a fürdőkádban, majd ezek után saját maga értesítette a tettéről a rendőrséget.
Azonban egy valaki nem a történettel, hanem egy kissé morbid haszonszerzési lehetőséggel volt elfoglalva ezekben a napokban. Charles H. Ziegler a tragédiát követő második napon (!) regisztrálta a gyilkos anya nevével azonos .com domaint és ezt követően hamar áruba is bocsájtotta azt az Ebay aukciós oldalán.
Az ajánlat morbid volta és ízléstelensége miatt azonban az aukciós site üzemeltetői az licitálási határidő lejárta előtt törölték a tételt.
A domain jelenlegi tulajdonosa egyébként nem első alkalommal hirdette meg egy-egy gyilkos nevével megegyező domainejét, ugyanis a BonnyLeeBakley.com-ot már májustól árulja. Bonny Lee Bakley-t, a 70-es évekbeli bűnügyi tvfilm-sorozat főszereplőjét megtestesítő szinészt azzal gyanúsítják, hogy 6 hónapi házasság után egy autóban lelőtte feleségét.

menu
menu