.at domain regisztráció ingyenesen

Minden, legalább 2 éves .hu domain regisztrációhoz 1 osztrák domain nevet adunk ajándékba.

A domainabc.hu osztrák regisztrátor partnerével együttműködve akciós ajánlatot hirdet, amely keretében minden, listaáron .hu domain nevet igénylő számára osztrák (.at) domain nevet ad.

 

„Tedd magad próbára Ausztriában is! – ingyenes .at domain regisztráció” Részvételi Szabályzata


1. Az akcióban bármilyen természetes vagy jogi személy részt vehet, amennyiben a domainabc.hu internetes honlapon meghirdetett, az ajánlatra vonatkozó Részvételi Szabályzatot elfogadja.

2. Az akció időtartama: az ajánlat a 2011. március 1. és 2011. március 21. között benyújtott, szabályos domain delegálási kérelmekre vonatkozik.

3. Az akcióban a résztvevők egy, lisaáron igényelt .hu domain névhez kapcsolódóan a egy darab .at (osztrák) domain nevet kapnak 0 (nulla) Forintért a Részvételi Szabályzatban található korlátozásokkal.

4. Az akcióban minden domain igénylő, aki .hu tartományba tartozó domain nevet igényel egy másik osztrák (.at) domain nevet kérhet díjfizetési kötelezettség nélkül.*

5. Az akciós szolgáltatás nem vehető igénybe azon ügyfelek által, akik egyedi megállapodás alapján vagy kedvezményes áron jegyzik be a .hu domain neveiket.

6. A kedvezmény domain regisztrációt tartalmazó tárterület csomag megrendelése esetén is igénybe vehető.

7. A kedvezmény más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe, különös tekintettel akciós tárterület csomaggal együtt nem igényelhető. Akciós díjcsomagnak tekintentő a domainabc.hu „webtárhely” menüpontjának – „akciós ajánlat” pontjában megtalálható ajánlat.

8. A domain igénylője számára akkor kerül bejegyzésre a ingyenesen biztosított .at domain név, ha a .hu domainhez kapcsolódó díj fizetési határidőn belül átutalásra került vagy az átutalás tényét hitelt érdemlően igazolta a megrendelő.

9. A domain igénylője a .hu domain bejegyzési kérelmével egy időben nyújthatja be az .at domain regisztrációra vonatkozó igényét. Amennyiben a kérelmező az .at domainre vonatkozó igényét az akció időtartama alatt nem jelezte abban az esetben a későbbiekben nem tarthat igényt az ingyenes .at domain névre.

10.A domain igénylője – amennyiben olyan ingyenesen delegálandó domain nevet kért, amely nem jegyezhető be (annak foglaltsága vagy védettsége okán – legkésőbb az akció időtartama alatt kérheti a módosított igénylést. Az .at domainek foglaltsága ellenőrizhető a www.nic.at webcímen.

*A díjfizetés nélkül biztosított domain szolgáltatás tartalmazza a bejegyzés és az első 333 napos fenntartás költségét és a DNS1 + DNS2 szolgáltatást. A domain bejegyzés tárhely vagy email szolgáltatás biztosítását nem tartalmazza.
A szolgáltatás – igény esetén – az igényelt domain igénylő általi megjelölt IP címre történő átirányítását is magába foglalja.

Az akció keretében történt domain bejegyzés a megrendelési időszakot követően a domain fenntartása a domainabc.hu érvényes listaárán rendelhető meg.

 

 

menu
menu