A vízszínttel együtt emelkedik az arviz.hu nézettsége

A vízszínttel együtt emelkedik az arviz.hu nézettsége

Az árvíz szóból képzett domain neveknek jártak utána munkatársaink.

Az arviz.hu domain név a bajai Linguasoft Bt. kezelésében áll. A cég ügyvezetője, Gálai Antal munkatársunk kérdésére elmondta, hogy a webcímhez tartozó honlapon percenként (!) 150-200 látogató szeretne információt találni, azonban egyelőre nem tud naprakész információt szolgáltatni az oldal, mert annak ellenére, hogy mindegyik vízügyi igazgatóságnak külön-külön hozzáférést biztosítottak nem töltenek fel aktuális adatokat. Gálai munkatársunknak elmondta, hogy bármilyen hasznos és jóhiszemű kezdeményezést szívesen vesz és támogat, azonban jelentős munkát nem tud az oldal frissítésére fordítani.
Az arviz.com domain név egy amerikai domain befektetéssel foglalkozó cég kezelésében áll. A webcím beírását követően a "This domain may be for sale by its owner!" felirattal (A domain nevet vélhetően eladná tulajdonosa…) találkozik a látogató.
Az arviz.net címen a Magyarok Világszövetsége által készített oldal található, amely a 2005-ös erdélyi katasztrófa segélyezéséhez nyújtott segítséget. Az oldal utoljára 2005.decemberében lett frissítve.

menu
menu