A sajtbureszből így lehet pénzt csinálni

A sajtbureszből így lehet pénzt csinálni

A sajtburesz.hu domain bejegyzésével veszi kezdetét egy új viccportál

A Riói Olimpia egyik legemlékezetesebb magyar vonatkozású nyilatkozata az egyik legvagányabb magyar olimpikon, Kenderesi Tamástól hangzott el, amelyet az úszó közvetlenül azután mondott el, hogy bronzérmet szerzett:

"Fantasztikus volt, nagyon meglepett, hogy összejött egy érem. Az utolsó öt méter már nagyon csípett, azt hiszem, a szívem vitt be. Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz."

A sajtburesz szóra, mint potenciális üzleti lehetőségre rögtön több cég is lecsapott. Az egyik étteremlánc azonnal akciót hirdetett. A sajtburger mellé ingyen sült krumplit adott annak, aki bemondta a pénztárnál a "Kenderesi Tamás" és a "sajtburesz" szavakat.

Sokat arra sem kellett várni, hogy a sajtburesz.hu domaint valaki bejegyezze. Egy nyíregyházi vállalkozó a fenti nyilatkozat elhangzása után szinte azonnal kezdeményezte a webcím bejegyzését. A domain igénylője, Bereczky József portálunk kérdésére elmondta, hogy egy vicces tartalommal ellátott portált szándékozik a domkain alatt létrehozni. A vállalkozó számára nem ismeretlen a domain nevek világa. Több tucat webcímmel rendelkezik, azokon egyedi tartalmak elhelyezésével igyekszik bevételt generálni

menu
menu