A kolontáriakat segíti a vedomaszk.hu, a szajmaszk.hu és a vedoalarc.hu

A kolontáriakat segíti a vedomaszk.hu, a szajmaszk.hu és a vedoalarc.hu

A 3 domainek kezelője odaadná neveit, ha valaki cserébe 2500 maszkot adományozna a kolontáriaknak.

Portálunk – lehetőségeihez mérten – igyekszik az elesettek mellé állni. A nyár folyamán egy általunk kezdeményezett akció keretében a hazai domain regisztrátorok közössége az árvíz által elöntött Felsőzsolcai Patthy Ida Óvoda helyreállításában segített.

Most másképp…

Most, hogy egy hasonlóan szörnyű katasztrófa napjait éljük – ezúttal a Dunántúlon – igyekszünk ismét segítő kezet nyújtani a Kolontáron és Devecseren élőknek, kármentesítésben dolgozóknak. Egy olvasónk azzal kereste meg szerkesztőségünket.

“Sajnos jelentős mértékű támogatást nem tudok adni az iszap okozta katasztrófa károsultjainak, azonban úgy döntöttem, hogy a kezelésemben lévő három domain nevet felajánlom annak érdekében, hogy a rászorulókat ezzel is segítsem. A vedomaszk.hu, szajmaszk.hu, vedoalarc.hu domain neveket egy olyan cégnek ajándékoznám, aki legalább 2500 maszkot tud felajánlani a helyi lakosok számára.” – áll a portálunkhoz eljuttatott levélben.

A maszk a megelőzés eszköze

Az kiömlött iszap száradása során a szálló por mérgező hatása jelentheti a legnagyobb gondot a kármentesítésen dolgozóknak és a helyi lakosoknak. Szinte az egyetlen védekezési forma a maradandó egészségi károsodások ellen az, ha a térségben   védőmaszkot viselnek az ott élők, dolgozók. Amennyiben lehetősége van vagy ismer olyan orvosi segédeszközöket vagy maszkot forgalmazó vagy gyártó vállalkozást, amely segíteni tudna ilyen módon továbbítsa a felajánlást.

menu
menu