A djuice.hu árulta el a Pannon-t

A djuice.hu árulta el a Pannon-t

Sokan találgattuk, hogy mi is a djuice. A Pannon GSM Rt. által bejegyzett webcím magyarázatot ad a titok nyitjára.

A hazai reklámpiacon ismét szokatlan hirdetés jelent meg. A törzsi öltözetben megjelenõ figura a djuice márkanévre igyekszik a fogyasztó figyelmét felhívni. Baráti közösségekben, munkahelyeken, tömegközlekedési eszközökön hetek óta azt próbálja a reklámfogyasztó társadalom kitalálni, hogy mi is az a djuice?
A válaszra a domainnevek nyilvántartásában találunk rá. A djuice.hu a Pannon GSM Rt. számára bejegyzett webcím. A djuice.com, .no és .se és .co.th nevû webcímek mindegyike is a Pannon anyacégéhez, a Telenor AS-hez kötõdik.
A márkanév a svéd, a norvég, a thaiföldi és a maláj piacon van jelen. A helyi mobiltelefon szolgáltatók a brand alatt a fiatalabb korosztály számára kialakított csomagokat kínálnak. Ezek a csomagok fõként az SMS ész MMS szolgáltatások igénybevételére ösztönöznek, hasonlóan a magyar Vodafone Live! csomagjához.
Hazánk második legnagyobb mobilszolgáltatója nem elsõ alkalommal hívta segítségül a titokzatos módszert. A Bee márkanév bevezetésekor is hetekig az antennafejû torz figurák eredetérõl beszélt az ország.
Egyelõre azonban a szolgáltató hallgat és nem kívánja idõ elõtt nyilvánosságra hozni a djuice mibenlétét!

menu
menu