Regisztrátor váltás

Elégedetlen jelenlegi szolgáltatójával?

Bízza a több, mint 10 000 elégedett ügyfelet kiszolgáló domainabc-re nevének kezelését, fenntartását!

Tucatnyi okunk van arra, hogy miért a domainabc-t válassza, de fő érvünk, hogy nem kérünk a domain átregisztrálási ügyintézéséért semmilyen díjat. (Ez alól kivétel az .eu domain nevek átregisztrálási folyamata, ahol regisztrátorváltási díj fizetendő, illetve a díj átvállalására vonatkozó ajánlat nem vonatkozik a domain fenntartási díjra, illetve a tárhelyhez kapcsolódó és egyéb szolgáltatások díjaira.)

A domain átregisztrálási folyamata a különböző domainterekben (pl. .hu, .com, .org) eltér egymástól, de függetlenül attól, hogy milyen domain regisztrátor váltását kezdeményezi, gondoskodnia kell arról, hogy a domain névhez tartozó email címek és a honlapjának otthont adó tárhelyet is megrendelje cégünknél, vagy ha más szolgáltató szerverén kívánja üzemeltetni a honlapot akkor célszerű erről ügyfélszolgálatunkat az igénylőlap megjegyzés rovatában tájékoztatni.

.hu átregisztrációs szándéka esetén mit kell tennie?

.com/.net/.org/.info/.biz domain átregisztrációs szándéka esetén mit kell tennie?

.eu domain átregisztrációs szándéka esetén mit kell tennie?

külföldi, különleges domain nevek átregisztrációs szándéka esetén mit kell tennie?


Fontos! A sikeres regisztrátor váltást köveőten ne felejtse el értesíteni korábbi regisztrátorát, hogy nem tart igényt a jövőben a szolgáltatására és az értesítő emailt vagy faxot tegye el, hogy egy esetleges számla reklamáció esetén be tudja ezt mutatni.