Hogyan hirdethetem itt saját domainem?

Hirdesse eladó domain nevét a domainABC-n!

A domainABC működése során közel 100 domain név értékesítésében vettünk részt. Számos alkalommal a későbbi vevő a portálunk eladó nevek oldalán talált rá az eladásra kínált névre/nevekre. Lehetőséget biztosítunk bárki számára, hogy eladásra kínált nevét hirdesse a domainABC-n.

A hirdetés lehetséges változatai
 • Amennyiben a domain a domainABC szolgáltatásnak keretében lett bejegyezve vagy a fenntartást a domainABC végzi, abban az esetben a neveket ellenszolgáltatás nélkül, ingyen hirdetjük az oldalon.

 • Fizetős szolgáltatás keretében. Egy domain hirdetési díja 500 Ft + ÁFA/év. 5 név felett egyedi megállapodás keretében alakítjuk ki a hirdetési díjat.

 • Hirdetéscsere alkalmazásával. Amennyiben a hirdető fél vállalja, hogy a domainABC hirdetését a domainhez tartozó nyitóoldalon elhelyezi úgy, hogy a hirdetés (banner) 600x800-as képernyő felbontás esetén az oldal betöltődését követően teljes egészében látszik, akkor a domainabc a hirdetni kívánt domaint megjelenteti adatbázisában.
  A domainabc által kért hirdetési felület 468x60 v. 240x120 méretű banner. A bannerek beillesztéséhez szükséges kódokat kérje munkatársunktól az info@domainabc.hu e-mail címen.

Hol jelennek meg a portálon a meghirdetett domain nevek?
 • A domainabc.hu portálon megjelenő cikkek alatt véletlenszerűen, a cikk témaköréhez kapcsolódó domain nevek jelennek meg.

  Domain hirdetés cikk alatt

 • Új domain regisztrációja esetén, ha a keresett domain foglalt, akkor alternatívaként a keresési eredmények között az adatbázisban hirdetett releváns domain nevek megvételének lehetősége jelenik meg a regisztrálni szándékozó ügyfél részére.

  Új domain regisztráció esetén

 • Az eladó domain nevek adatbázisában minden domain 3 releváns kategóriában jelenik meg. A domain nevekre kulcsszavakra és témakör szerint is lehet keresni.
  Minden újonnan a portálra feltöltött új domain a domain adás-vétel - eladó domain nevek menüpontban kiemelt helyen jelenik meg mindaddig, ameddig újabb domain nevek nem kerülnek a helyükre.

  Eladó domain nevek kategóriáiban.

Hogyan kapom meg a hirdetésért "cserébe" elhelyezendő bannerek kódját?

 • Az alábbiakban töltheti le a 468x60-as és a 120x240-es bannerek beillesztéséhez szükséges kódot.

 • További kérdése esetén kérje munkatársunk segítségét a kapcsolat űrlapon!


domainabc banner 844*110
(html kód, melyet a honlap megfelelő helyére kell beilleszteni)