Regisztráljon domain nevet!

Részletes keresés Hogyan válasszunk domaint?

Jolie és Pitt óvatos

Összesen 24 domain nevet foglalt le Angelina Jolie, amelyek különböző variációk nemrég született lánya, Shiloh Nouvel nevére.
Jolie és Pitt óvatos
Vegyük csak sorjában! Shilohjolie, shilohpitt, shilohjoliepitt, shilohnouvejolie, shilohnouvepitt, shilohnouvejoliepitt – valamennyi .com, .org, .net és .infó végződésekkel is: az összesen 24.

Az egyiknek sikerül…

A webcímeket május 27-én, a gyermek születésnapján foglalták le, egy év időtartamra. Bár a hírt a színésznő ügyvédje nem kívánta kommentálni, Jolie és a gyermek apja, Brad Pitt feltehetőleg azt szerette volna megelőzni, hogy hasonlóan járjanak, mint színész kollégáik.

…a másiknak nem

Katie Holmes és Tom Cruise közelmúltban született leányának nevét a színészpárt megelőzve jegyeztette be valaki. A suricruise.com címen egy számláló található, amely a gyermek 18. születésnapjáig hátralévő időt jelzi. Emellett arra kérik az oldal látogatóit, rajzolják le, szerintük milyen lesz a 18 éves lány.

[file=bann_regiseg.html]

A miniszterelnök és a tanárnő

A hírességek régóta célpontjai a domainekkel ügyeskedőknek. Ahogy annak idején hírül adtuk, a brit miniszterelnök, Tony Blair is hasonló helyzetbe került, Leo fia születésekor. A leoblair.com és leoblair.co.uk címeket ugyanis egy általános iskolai tanárnő regisztráltatta, megelőzve az angol politikust.
Tetszett a cikk? Megér egy lájkot?
Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel « vissza az előző oldalra
nyomtatás küldés
Keresés szakértőink válaszai között

Kérdezzen Ön is szakértőnktől!