Regisztráljon domain nevet!

Részletes keresés Hogyan válasszunk domaint?

Facebook beszáll a kiskereskedelmi nyilvántartó piacra?

A cég egy októberi blogbejegyzésben tette közzé, hogy a Facebook Hosting Services szolgáltatásukat az elkövetkezendő hónapokban kívánják felfedni.

A blogban úgy nyilatkoztak: hogy a következő hónapokban tervezik, hogy bővítik partnerségüket azokkal az üzleti megoldás szolgáltatókkal, akikkel az elmúlt években együtt dolgoztak. Ezenkívül új lehetőséget biztosítanak a vállalkozások számára a WhatsApp üzenetek kezelésére a Facebook által kínált tárhelyszolgáltatókon keresztül. Ennek a lehetőségnek a biztosítása megkönnyíti a kis- és középvállalkozások számára az indulást, a termékek eladását,  a készletek naprakészen tartását és az üzeneteket is - bárhol is legyenek.

Igaz, itt nincs szó domainekről, de a domain szolgáltatások általában együttjárnak a különböző tárhely szolgáltatásokkal. A nagy regisztrátorokat ez aggaszthatja, hiszen nekik ezekből a szolgáltatásokból származik bevételük.

Sok kis- és mikrovállalkozás Facebook URL-jeit már a domain nevek érvényes alternatívájának tartják, ezért a Facebook szándéka még nagy kérdőjel a domainnekkel kapcsolatban. A cégnek legalább két ICANN által akkreditált regisztrátora van, de ők nem adnak el domaineket harmadik félnek. A RegistrarSafe a regisztrátora a facebook.com és az instagram.com domain neveknek is.

Kíváncsian várjuk, hogy ezzel kapcsolatban milyen új hírek érkeznek és vajon tényleg kiterjeszti-e a Facebook a tevékenységét erre a területre is.

Forrás:http://domainincite.com/26002-facebook-to-enter-the-retail-registrar-business

Tetszett a cikk? Megér egy lájkot?
Tetszett a cikk? Ossza meg ismerőseivel « vissza az előző oldalra
Hozzászólok
0 hozzászólás
 
Szóljon hozzá Ön is!
Név:

E-mail:

Weboldal:

Beléphet Facebook e-mail/jelszó párosával is, ez esetben az ott megadott adatai (név, fotó) jelenik meg.

Facebook profilommal szólok hozzá

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Ide írhatja a hozzászólása szövegét:

Kérjük, írja be a képen látható szöveget:
Új ellenörző kód

nyomtatás küldés
Keresés szakértőink válaszai között

Kérdezzen Ön is szakértőnktől!